We zijn toch zeker niet gek!?

Per 1 juli, dat is vandaag, is diesel xe2x82xac0,03 per liter duurder geworden. Een accijnsverhoging.

Het journaal meldt dat nogal wat mensen gisteren nog even snel zijn gaan tanken: het was druk aan de pomp. Want tanken op 30 juni was natuurlijk goedkoper dan het op 1 juli is. Het kan al snel xe2x82xac1,- tot xe2x82xac1,50 per tankbeurt schelen!

Het gemiddeld besteedbaar inkomen per huishouden ligt in Nederland rond xe2x82xac30.000,-. En dan is het toch zeker de moeite waard bij de pomp in de rij te staan om xe2x82xac1,25 te besparen!

Advertisements

5 thoughts on “We zijn toch zeker niet gek!?

  1. Nochtans hebben we over minder dan een biertje in de kroeg. En ik weet dat er mensen zijn die minder dan xe2x82xac30.000 verdienen en om die reden niet drinken. Maar jij wel toch!? 😉

    Like

  2. Het is waar je prioriteiten liggen. Ik bespaar op veel dingen om wel af en toe een biertje in de kroeg te kunnen drinken. Anderen kopen merkkleding of gaan jaarlijks op vakantie. En sommige mensen gaan in de rij staan om een dikke euro te besparen.

    Like

  3. 30.000 Euro op jaarbasis? Dat noem jij gemiddeld? Het zal wel aan mij liggen, maar ik verdien dat niet. Maar goed, een auto en de daarbijbehorende brandstof is al xc3xa9xc3xa9n van de slechtste inversteringen die men kan doen. Ik bespaar er graag op, door geen auto te hebben…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s