Regen

Nogal wat mensen dachten vanochtend dat de zwaargrijze lucht boven onze stad toch helemaal geen water zou brengen. Ik had het geluk dat het harde regenen begon vlak voor ik van huis ging. Tijdens mijn slechts korte fietsritje naar de zaak zag ik echter geheel doorweekte shirtjes en overhemden langskomen. En de collega die vandaag voor zijn eerste dag hierheen kwam fietsen is nu (10.03 uur) waarschijnlijk ook nog niet helemaal droog.

Advertisements

5 thoughts on “Regen

 1. Die zandfoto is inderdaad prachtig!
  De twee dames, roze en blauw, op de bosweg vind ik ook heel *kanergeenwoordvoorvinden* :). Lief denk ik, of nee, beschermd, of een beetje die twee in hun eigen wereldje-achtig. Ik kan er dus geen woord voor vinden, maar hij is mooi. 😀

  Like

 2. Grinnik, leuk leuk leuk! 😀 Of van die open schoentjes die onder het opspattende zand en de modder zitten. Of van die synthetische shirtjes die langs een lijf gaan plakken. Of van die verrengende kapsels en gezichten.
  En jij was lekker voorbereid! 😀

  Like

 3. Hoi! Ik vind eerlijk gezegd die fotoxb4s maar niets, want ze zijn gewoon wat lelijk. Mijn vriend loopt te zeuren dat ze wel heel mooi zijn, en nu ben ik er ook van overtuigd. Echt perfecto! Waar hebben jullie die fotoxb4s gemaakt=!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s