10 gedachten over “Maasdijk

  1. Vakantie zit ‘em in het gevoel, niet de plaats of de omstandigheden: genieten dus! 🙂

    (Ik was ook in eigen land, ik had ook regen-> het was prachtig. :))

    Veel plezier en wanneer je de zon in het water ziet weerspiegelen, denk dan even aan de web-loggers die je vol spanning, smachtend naar terug-van-vakantie-verhalen, achterlaat. 😉

    Like

  2. Beste Deadalus, het wordt echt wel weer mooi weer. En wat maakt die zon of die warmte nou helemaal uit; denk aan die frisse buitenlucht waar je al die tijd in zal verkeren.

    Tenminste, ik neem aan dat je gaat camperen…

    Like

  3. @allen: dank voor jullie hart onder de riemende woorden! En inderdaad, het gaat lang niet alleen om het weer. Al kan zo’n dag met regen, ook al is ‘ie net zo mooi als een dag met zon (Pessoa), lastig uitpakken in aanwezigheid van (jonge) kinderen.
    Maar zoveel heeft het helemaal niet geregend! Ik herinner mij tenminste vooral zon, en het razen van de regen bij nacht op ons dak van zeildoek.

    Like

  4. Nou, een gulden was in die tijd toch een flink bedrag; we spreken immers over het jaar 1910. Hoe dan ook, het feest zou niet doorgaan. Clement van Maasdijk verongelukte de 27e augustus tijdens een proefvlucht, als Nederlands eerste slachtoffer van de luchtvaart…

    Like

Plaats een reactie