Make_up_tafel

Wat meisjes van 15 meenemen

Licht_en_schaduw_naast_dubuffet_2

Bij Dubuffet

Monument

Bij de dood van een pionier

Zandverstuiving

Het zand

Meren_en_shanna_on_the_overgrown_path

M en vakantievriendin S

7 gedachten over “

  1. @Jannele: dat las ik in een artikel in de nrc. Om te voorkomen at de duiven scharminkels worden en in die toestand overlast gaan veroorzaken door te schooieren, voeren de vrienden van de duiven ze bij.

    Like

  2. Je hebt je vergist in het feit dat er geen steekje loszit aan die mensen? En niet in het feit dat die mensen geen roeping hebben om de duif van de ondergang te redden maar om extra veel duiven te lokken en zo de klagers het leven zuur te maken?

    Pakkende titel. Heb je brand-stukje overgeslagen om deze eerst te kunnen lezen : )

    Like

  3. Voor Amsterdam een herkenbaar verhaal. De meeste amsterdammers vergelijken de duif inmiddels met de rat. De voorspelling is dat ze net ls de mus uit het straatbeeld zullen verdwijnen. Omdat ze steeds minder mogelijkheden hebben om nesten te bouwen.

    Like

  4. Die zandfoto is inderdaad prachtig!
    De twee dames, roze en blauw, op de bosweg vind ik ook heel *kanergeenwoordvoorvinden* :). Lief denk ik, of nee, beschermd, of een beetje die twee in hun eigen wereldje-achtig. Ik kan er dus geen woord voor vinden, maar hij is mooi. šŸ˜€

    Like

  5. Hoi! Ik vind eerlijk gezegd die fotoxc2xb4s maar niets, want ze zijn gewoon wat lelijk. Mijn vriend loopt te zeuren dat ze wel heel mooi zijn, en nu ben ik er ook van overtuigd. Echt perfecto! Waar hebben jullie die fotoxc2xb4s gemaakt=!

    Like

Plaats een reactie