Mooi weer was

Het leuke van dit aanhoudend zonnige weer is wel dat je werkelijk alles kunt wassen en dat het dan ook nog weer tijdig droog is. De foulard, kussens, zelfs slaapzakken worden weer als nieuw zo schoon.

Nadeel is weer dat ik in het meer alledaagse huishouden veel minder zin heb. Stof wordt al brutaler en waagt zich op al te zichtbare plaatsen.

Advertisements

7 thoughts on “Mooi weer was

 1. Ja, zo heeft alles voor en nadelen…. huishoudelijk werk moet je deze dagen vroeg in de ochtend doen, met alle ramen open zodat de frisse nachtlucht nog even zijn werk kan doen.

  Like

 2. Stof is funest met dit weer, dat blijft zo afgrijselijk plakken aan die transpirerende huid. Huishoudelijke werkzaamheden sta ik regelmatig ‘savonds na elven nog te doen, dan gaat het wel weer met die temperatuur en van slapen komt toch niet veel terecht.

  Like

 3. Als je overdag blijft doen wat je normaal doet dan blijft er weinig flex over. Dan word je een uitgedroogd plantje.
  Ik zit hier nu binnen achter mijn pc-tje een beetje te keutelen. Vanavond na negenen ga ik weer aan de slag. Gister de hele avond aan het strand gelegen en zo stond ik om kwart over elf nog een handwasje te doen.
  De family slaapt inmiddels buiten op het balkon en in de tuin. Ik lig gewoon op zolder in de sauna omdat ik er wt beter tegen kan. Maar misschien een idee: matje of luchtbed naar buiten?!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s