Blessing in disguise?

Woldhek

Minister Rita Verdonk van Vreemdelingenzaken en Integratie overweegt toch serieus zich kandidaat te stellen voor het VVD-lijsttrekkerschap bij de Tweede-Kamerverkiezingen in 2007.
Drie weken geleden zei ze nog heel stellig dat ze geen lijsttrekker wilde worden omdat er “betere kandidaten” zouden zijn.
Maar de afgelopen weken hebben veel mensen uit de VVD haar benaderd om zich kandidaat te stellen. “Het is een fantastische eer dat zoveel mensen aan mij denken.”

Bron: http://www.NOSJOURNAAL.nl

Advertisements

14 thoughts on “Blessing in disguise?

 1. Recht door gaat altijd voor! Ik vrees dat ik net als zij had gereageerd. Hup, doorijden, zeker als het zo druk is kan je je maar beter aan de regels houden anders wordt het helemaal zo’n zooitje.

  Like

 2. Inschattingsfout D.
  Net wanneer ik haar in wil halen…. Dat had je ook moeten doen. Dame kijkt met stijve en pijnlijke nek achterom, voelt/ziet een gevaarte aankomen. Gevaarte haalt haar niet in. Ze weet het niet meer dus stopt..

  Like

 3. @Fausto: een gevaarte? Dank je…
  @Annis: je ziet de situatie niet helemaal voor je zoals ‘ie was, geloof ik (zie reactie Fausto). Buitendien: waarom meteen zo agressief, vraag ik mij af.

  Like

 4. Ja, ik vroeg me dat ook af of ik het wel goed zag. Ik heb dat ook wel es dat ik naar links wil en ga inhouden en achterom kijken wie ik allemaal voor moet laten gaan. Als die dan niet komen dan ga ik toch stoppen maar ben ik wel gexefrriteerd dat het niet zo vloeiend loopt als zou kunnen.
  En die agressie, tja, die is niet prettig, bij mij is het doorgaans irritatie; ik ga der van zuchten van dit soort miscommunicaties in het verkeer.

  Like

 5. Tja, sommige mensen willen nooit wat van een ander aannemen..
  Maar op de fiets is het al net als met auto’s begrijp ik wel, voorrang of geen voorrang, licht uit of geen licht uit… dilemma’s dilemma’s 8)

  Liefs, Ingrid

  Like

 6. Ik doe niet altijd alles volgens de regels (hoewel ik het wel probeer) en zie anderen hetzelfde doen… maar altijd aardig blijven, dat maakt het toch een stuk gezelliger!

  Like

 7. Dit gebeurt steeds vaker.
  Merk ik.
  Zelfs een keer meegemaakt met een echtpaar dat qua leeftijd mijn opa en oma had kunnen zijn! En een grote mond–!

  We hebben soms een iets te kort lontje… zoals die reclame al roept.

  Like

 8. Tussen het moment dat ik kon fietsen zonder zijwieltjes (en dat was op mijn vierde of vijfde) en dat ik naar de middelbare school ging niet nee. En al helemaal niet bij mijn ouders! Zie het nut ook niet zo eigenlijk, zelf fietsen was gezonder en veiliger, bij mij althans wel (ken jouw situatie niet).

  Like

 9. Stress, zou ik zeggen. Ik voel me ook niet altijd even veilig in het verkeer op mijn fietsje. Maar inderdaad, met boos worden schiet je weinig op.
  Wat ik niet begrijp is dat ondanks al die irritatie en vertraging in het verkeer, txf2ch steeds maar nieuwe wegen en auto’s worden gebouwd. De personen die menen dat meer asfalt buitengewoon noodzakelijk is, vinden dat vaak alleen voor persoonlijk gewin. Dat getuigt van weinig visie.
  We (lees: de politieke partijen) zouden eigenlijk eens met z’n allen om de tafel moeten gaan zitten om nu eens een èchte oplossing te bedenken voor die mobiliteit.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s