Een ietwat scheef oog.

Wanneer je het erg druk hebt op de zaak, je komt wat vroeger en gaat wat later, en dat blijft ook een tijdje zo, dan merk je ineens dat je het later komen en eerder gaan van collega’s (die het toch ook zo druk hebben), al heeft dat veel met hun andere werktijden te maken, dat je hun komen en gaan met een ietwat scheef oog begint te bekijken.

Advertisements

11 thoughts on “Een ietwat scheef oog.

 1. Iedereen maakt zijn eigen keuzes.. Ik heb ooit extra uren gemaakt zonder er mijn hand voor om te draaien maar het ging erg ten koste van mezelf dus nu doe ik het echt niet tenzij het niet anders kan. Als het te vaak voorkomt moet de baas maar extra personeel aannemen.

  Ps: you’ve been tagged

  Like

 2. Heel herkenbaar, maar vooral iets wat je zsm naast je neer moet leggen. Dat scheve oog vertelt meer over hoe je zelf momenteel in je werk staat, dan over de klaplopende collega’s. Die zijn en blijven er altijd. Alleen begin je je daar vooral aan te ergeren en storen als je zelf ontevreden begint te raken.
  Het valt mij momenteel ook op: de ene helft vliegt er na de kerst meteen weer volop in, de ander gaat nog even door met zijn winterslaap.

  Beetje temporiseren en afstand nemen voor even, kan geen kwaad. En is het deadlines of de gladiolen. Oogkleppen op, de tunnel in en sensoren uit en in de vrije uren hxc3xa9xc3xa9l veel stoom afblazen.

  Like

 3. Gewoon je eigen gang gaan, want zoals hier meer is gezegd: die collega’s blijven er toch wel. Ik heb ook van die collega’s die zich zondagochtend ziekmelden terwijl ze zaterdagnacht nog in de plaatselijke discotheek zijn gesignaleerd. Uiteindelijk blijkt echt wel wie zich meer inzet en wie minder. Werk ze!

  Like

 4. Ik had al van iemand gehoord dat als iik iemand tag dat ik wat duidelijker moet zijn.. dus bij deze. Ik heb je getagged. Je hoeft natuurlijk niet mee te doen maar het zou wel leuk zijn als jij die vragenlijst ook invult en logt. Kijk maar wat je doet. 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s