Harry S. Truman en ik

Het www biedt veel vermaak, zo ook hier

Nu kan ook vermaak je soms rauw op je dak vallen, zoals in dit geval. Van de 2500 ‘celebrities’ uit de database kiest de computer Harry Truman als degene waarop ik het meest lijk. Dank u.

Ik hoop dat je jezelf ook zult laten vergelijken. Dat is waarschijnlijk de enige manier om de uitkomst van mijn gelijkenis enigszins te relativeren.

Nou, op wie lijk jij?

Advertisements

11 thoughts on “Harry S. Truman en ik

 1. Ja het is hier bar, maar daardoor komt het: Stoere-Hollandse-Meid-gevoel weer door naar boven bij het op de fiets door de storm heenploegen.
  Sneeuw in Oost-Brabant vanmorgen.

  Like

 2. Bij mijn eerste consult gebruikte ik een foto uit 2002 omdat ik zo geen nieuwere kon vinden, en bleek ik te lijken op Julianne Moore (I wish!). Met afstand volgen Pearl Buck en Natalie Wood.

  Daarna bedacht ik me dat ik nog een geschikte vakantiefoto had van twee weken geleden. Daarop vertoon ik de meeste gelijkenis met Ewan McGregor, raar maar waar. Hij had mijn broer kunnen zijn. Gelukkig volgde daarna Shania Twain.

  Like

 3. Iedereen die “geen sneeuw” nog “jammer” noemt, nodig ik bij deze uit om drie dagen lang zonder electriciteit in een slecht gexefsoleerd (want oud en goedkoop) huis te gaan zitten.

  Like

 4. @ Janneke: Julianne Moore; die liggend op een bank? Grappig dat je ook mannen krijgt (die overigens helemaal niet op Harry Truman lijken) Voor gelijkenis met een vrouw ben ik kennelijk te mannelijk (Thatcher bleef mij bespaard!)

  Like

 5. Ja, inderdaad, die magere vrouw die bloot op een bank ligt. Ach, het gaat alleen om het gezicht he… hoewel mijn gezicht toch echt veel vetkwabberiger is dan het hare 😀

  Maar ik zou ook liever op Truman lijken dan op Thatcher! 😉

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s