Knie

Toen het zwembad zijn deuren sloot, ze weer opende en uiteindelijk toch echt dicht ging, al bleek de zomer nog tot vandaag voort te duren, toen begon ik voorzichtig aan weer hard te lopen. Na de slepende problemen met mijn knie, waardoor ik ten slotte maar besloot te gaan zwemmen, waarmee de bewering dat een probleem geen probleem is maar een kans mooi werd gexc3xafllustreerd, na die kans dus, was ik natuurlijk er beducht voor die knie te forceren.
Nu zijn er wee maanden verstreken, loop ik weer een aardig rondje door het park en heb ik van mijn knie toch helemaal geen last.

Gelukkig maar: wat zou ik anders moeten gaan doen om dit ouder wordende lichaam dat veel tijd op een stoel van de zaak doorbrengt aan de gang te houden?

Advertisements

4 thoughts on “Knie

  1. Heb je zo’n ding nodig dan? Ik heb er een maar gebruikte hem alleen bij het hardlopen. En die paar keer dat ik tegenwoordig hardloop gebruik ik hem nooit omdat ik de batterijen nog altijd een keer moet opladen. Mijn moeder zou wel weten wat je moest doen… 😉

    Like

  2. Is een binnenzwembad geen optie? Maar gelukkig heb je geen last meer van je knie, houden zo! Ik heb zelf altijd bij het hardlopen een klein beetje zeurpijn aan de knie, als het meer wordt stop ik (en als het niet meer wordt ook, bleek de afgelopen weken). Zit erover te denken om te gaan spinnen, maar dat is vrij duur… lastig, alle sportplannen.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s