Giggle

* Ga naar Google *

* Zoekterm ‘Failure’ *

* klik op ‘Ik doe een gok’ *

Advertisements

8 thoughts on “Giggle

 1. Ik denk dat ik de ervaring herken. Het komen (letterlijk of na in gedachten elders te zijn geweest) in een ruimte en je ogen nog niet op scherp hebben. Nog niet (af)geleid worden door details, maar vooral grote vlakken, jij hier dus muren, zien. En bij een nieuwe ruimte inkomen vooral, denk ik, als de lichtsterkte, en ruimteinhoud er anders(groter?) zijn dan in de ruimte waar je uitkwam.
  Ik denk dat cirkelwanden als kamer anders ‘werken’ dan rechte. Maar wie heeft er ervaring? Hoogstens torenbewoners als Rapunzel.
  Wat is er rond: Een circustent een spiegeltent bijna, Een stadion bijna een enkele lounge, een grot kán, een open plek in een bos kán, maar wanneer ben je daar nu? Ik niet vaak.
  Het amphitheater, dat is het, maar wie kan daar blijven?. Een koepelgevangenis is het ook, maar wie wíl daar blijven? Blijft een Dom over, die zijn niet naast de deur. Anders zou ik het wel willen proberen, een dagje daar kijken, lezen, zitten, schrijven.
  Nu ik dit allemaal geschreven heb zie ik ineens een luchtfotovan bolwoningen voor me. Dat is jouw kans om het te proberen.

  [het kon even niet korter]

  Like

 2. @Maria: korter is niet noodzakeljk. Het echt onderzoeken zpu moeten geveuren door middel van een cohortstudie: twee grote groepen mensen, de ene leeft in rechthoekige huizen, de andere in ronde…

  Like

 3. Die is best oud! En blijkbaar kun je Google sturen, aangezien het statistieken meeneemt in zijn zoekresultaten. Wordt een site vaker bezocht, dan stijgt hij in het lijstje dat je krijgt met een bepaalde zoekterm. Een stel computerfreaks heeft er dus op zo’n manier voor gezorgd dat Bush bovenaan de resultatenlijst kwam en zo bij “I’m feeling lucky” verscheen. Maar het blijft grappig!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s